10 mei 2017

Schoonmaakdiensten

De schoonmaakdiensten van DK Cleaning Service uit Almere

De schoonmaakdiensten van DK Cleaning Service zijn heel uitgebreid. Wilt u de complete kantoorschoonmaak uit handen geven, zoekt u een bedrijf dat de school schoonhoudt of heeft u iemand nodig voor de glasbewassing of tegel- en gevelreiniging? Na jaren ervaring is niets ons vreemd. Lees verder en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen op schoonmaakgebied en reiniging.

Schoonmaak kantoor, bedrijfspand, school, kinderdagverblijf of praktijk

Waar gewerkt wordt, is schoonmaak nodig. Er is immers niets zo fijn als een frisse, schone werkplek of leefomgeving. Niet alleen voor uw medewerkers, ook voor uw klanten of bezoekers. DK Cleaning Service zorgt voor een schone entree, schone vloer, schone bureaus, schone sanitaire ruimten en lege prullenbakken. Dat doen wij op de momenten dat u het wilt: in de avonduren of juist als er volop bedrijvigheid is. Onze representatieve mensen werken snel, efficiënt en zo veel mogelijk geruisloos.

Schoonmaak van appartementencomplexen

Beheert u een VVE en zoekt u iemand die periodiek of op afroep één of meerdere appartementencomplexen kan schoonmaken? DK Cleaning Service is ervaren en levert een compleet dienstenpakket tegen een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Wij verzorgen de schoonmaak van de entree en het trappenhuis met de lift, de galerij en de ramen. U kunt zelfs de gevelreiniging aan ons uitbesteden. Daarbij zijn wij gespecialiseerd in tegelreiniging. Handig als uw entree of trappenhuis voorzien is van tegels.

Glasbewassing

Glasbewassing (binnen en buiten) is een specialistisch klusje. Zeker als de ramen zich op een zekere hoogte bevinden is het fijn om dit uit handen te geven aan een professioneel schoonmaakbedrijf. DK Cleaning Service weet al jaren wat er nodig is om uw ramen streeploos schoon te krijgen. Wij kunnen de ramen op traditionele manier voor u lappen of we maken gebruik van ons geavanceerde telewash systeem.

Tegelreiniging

DK Cleaning Service is gespecialiseerd in tegelreiniging van tuinen, kleedkamers, zwembaden, bassins, entreehal of badkamer. Heeft u ongewenste aanslag in de vorm van kalk of vuil, dan lost DK Cleaning Service dit graag voor u op. Wij leveren vakwerk tegen een lage prijs. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Hogedrukreiniging

DK Cleaning Service reinigt met hogedrukreiniging gevels, vloeren, beplating of terrassen van uw bedrijf, zorginstelling, schoolgebouw of woonhuis. Onze specialistische medewerkers bekijken graag de situatie ter plaatse om te beoordelen wat er nodig is om alles er weer als nieuw uit te laten zien. Vraag ons naar de mogelijkheden en prijzen.